NL Juristen sociaal ondernemen

NL Juristen steunt de Stichting Thai Child Development (TCDF) welke in 2004 door 2 Nederlandse dames is opgezet met als doel het ondersteunen van kinderen met een achterstand (economisch, sociaal, lichamelijk). De stichting bevindt zich in Thailand, in de provincie Chumpon, bij Phato. De Stichting Thai Child Development werkt vraaggericht, kleinschalig en vanuit persoonlijke begeleiding voor kinderen die echt extra hulp nodig hebben.

Thai Child Development Foundation

www.thaichilddevelopment.org

Uit eigen ervaring weten we dat deze kinderen echt geholpen zijn met steun. Deze steun kan bestaan uit donaties, een overnachting in de bungalows waarbij de opbrengst direct naar de kinderen gaat (op het terrein van de stichting staan prachtige bungalows!) of door middel van vrijwilligerswerk (Engelse les geven, meewerken op het land, leuke evenementen voor kinderen organiseren). Alle steun komt aantoonbaar direct ten goede van de kinderen.

NL Juristen beveelt deze organisatie van harte aan! Er is een grote betrokkenheid van de mensen en vrijwilligers, ze zijn gedreven, kleinschalig en betrouwbaar en richten zich op concrete resultaten! We voelen ons verbonden en steunen hen omdat er kernwaarden gelden die ook bij NL Juristen hoog in het vaandel staan. Bezoek ook eens de website  www.thaichilddevelopment.org

Jaarlijk steunt NL Juristen met giften en betrokkenheid deze organisatie en we nodigen iedereen uit hetzelfde te doen. Een betrouwbare organisatie, opgezet door 2 dames uit Nederland die met een bevolgen hart al hun tijd en energie in deze mooie, warme en eerlijke organisatie steken. Uw gift komt 100% ten goede aan de kinderen, alles is inzichtelijk en het is een kleinschalige organisatie. Gaat u naar Thailand, een bezoekje waard!